Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Milletvekili Gider, "Çan, son 5 yıldır adeta bir fetret dönemi yaşadı. Hizmetten yoksun geçen bu sürecin son bulması için 31 Mart’ta gerçekleşecek seçimlerde, ‘Hizmet Belediyeciliği’ yendiden tesis edilerek vatandaşı önceleyen AK Parti dönemi tekrar başlayacaktır" dedi. 

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'de AK Parti Çan İlçe Başkanı Sadi Yağlı, İl Genel Meclisi üyesi Murat Okan ve beraberindeki heyetle bir araya geldi. Ziyarette 31 Mart pazar günü gerçekleşecek olan yerel seçimlerde ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. 

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, "AK Parti Çan İlçe Başkanı Sadi Yağlı, İl Genel Meclisi üyesi Murat Okan ve beraberindeki Çanlı hemşehrimizle Çan’ı konuştuk.  Çan, son 5 yıldır adeta bir fetret dönemi yaşadı. Hizmetten yoksun geçen bu sürecin son bulması için 31 Mart’ta gerçekleşecek seçimlerde, ‘Hizmet Belediyeciliği’ yendiden tesis edilerek vatandaşı önceleyen AK Parti dönemi tekrar başlayacaktır" ifadelerini kullandı.
Haber Merkezi


Kaynak: Haber Merkezi