Kanal D'nin yeni dizisi "İnci Taneleri", Yılmaz Erdoğan'ın hem senaryosunu yazıp hem de başrolünde yer aldığı bir projeyi izleyicilerle buluşturdu. Dizinin ilk bölümü, bugün ekranlara gelerek büyük ilgi gördü. Haftalardır beklenen sahnelerden biri olan Dilber'in dansı, sosyal medyayı sallayarak konuşulmaya başlandı. "İnci Taneleri", Yılmaz Erdoğan'ın yaratıcılığı ve başarılı performansıyla izleyicilerden tam not almayı başardı. Senaryosunu yazan, başrolünde yer alan ve aynı zamanda yönetmenlik koltuğunda oturan Erdoğan, izleyicilere sürükleyici bir hikaye sunuyor.

Reyting ve Sosyal Medyada Zirve: İnci Taneleri Büyük İlgi Gördü

"İnci Taneleri" ilk bölümüyle sadece reyting listelerinde değil, aynı zamanda sosyal medyada da zirveye yerleşti. Çarpıcı diyalogları, etkileyici şarkıları, başarılı dans sahneleri ve sinema filmi tadındaki çekimleriyle izleyicilerden tam not alan dizi, gecenin en çok izlenen yapımı oldu.

Güçlü Oyuncu Kadrosuyla Dikkat Çekiyor

Yılmaz Erdoğan'ın imzasını taşıyan "İnci Taneleri", güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi usta isimleri bünyesinde barındıran dizi, herkesin "inci"likli bir hikayesini anlatıyor. Yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez'in bulunduğu yapım, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya devam edecek.

Dilber’in Acı Hikayesi...

Dizi, Dilberli tanıtımı ile Türkiye’nin gündemine oturarak, çok konuşuldu. Pavyon dansı ile göz dolduran Dilber’in hikayesi ise yürekleri burktu. 18 yaşında sevmediği bir adam ile zorla evlendirilen Dilber, başından geçenleri Azem’e anlattı. Yıllardır boşanmak istemesine rağmen boşanamayan ve hala kocası Zahir’in tacizine maruz kalan Dilber’in Azem ile ilişkisinin ne olacağı ise diziye dair merakı iyice arttırdı. Dilber’in restoranda eşi Zahir’e söylediği ve kadına şiddeti kınayan sözleri ise kadın cinayetlerini romantize ettiğini iddia ederek tepki gösterenlere ters köşe yaptı.

"Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri", her perşembe akşamı Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam edecek. "İnci"likli hikayeleriyle Türk televizyonunda iz bırakan dizi, duygusal anları ve güçlü oyunculuk performanslarıyla dikkat çekiyor.

Haber: Coşkun Balcı