İYİ Parti TBMM Grup toplantısında Genel Başkan Meral Akşener, Çanakkale’nin de aralarında bulunduğu çok sayıda ilçe ve beldede 31 Mart’ta belediye başkan adayı olacak isimleri ilan etti.

İYİ Parti’de Çan Belediye Başkan Adayı Mustafa Kılıç, Yenice Belediye Başkan Adayı Ali Osman İçen, Eceabat Belediye Başkan Adayı Fercan Kodak, Kalkım Belediye Başkan Adayı Ahmet Şentürk, Geyikli Belediye Başkan Adayı Ercan Yılmaz, Kepez Belediye Başkan Adayı Didem Güner, Karabiga Belediye Başkan Adayı Şerif Tunçel olarak açıklanarak kürsüye çağrıldığı toplantıda, Milletvekili Rıdvan Uz ile İl Başkanı Selahattin Yıldızlar da kürsüye çıkarak hep birlikte ellerini havaya kaldırıp poz verdi.

İYİ Parti Çanakkale İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, kürsüden ayrılacakları sırada; daha önce Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Geyikli beldesinde CHP’den belediye başkanı olarak görev yapan Ercan Yılmaz’ın kendi partilerine geçtiğini hatırlattı. Bunun üzerine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendi ceketinin yakasında bulunan parti rozetini çıkartarak Geyikli'den Belediye Başkan Adayı gösterilen Ercan Yılmaz’a taktı. Bu hareket partililerden büyük alkış aldı.

Haber:  Veysel Akın Salkın