Son dönemde ekranların en çok izlenen dizilerinden olan Kızılcık Şerbeti, her bölümüyle heyecan yaratmaya devam ediyor.

Gold Film'in Show TV için hazırladığı ‘Kızılcık Şerbeti’ dizisinde Nursema karakterini canlandıran Ceren Yalazoğlu Karakoç ile Umut karakterine hayat veren Serkan Tınaz’ın Çanakkale’de birlikte okudukları ve sınıf arkadaşı olmaları dikkat çekti. İkilinin okulda ‘badi’ oldukları da Serkan Tınaz’ın verdiği bir röportajda ortaya çıktı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde oyunculuk eğitimi alan yetenekli oyuncuların başarısı,  rollerinde ortaya koydukları performanslarıyla takdir topluyor.  

Geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde basın mensuplarının sorularına cevap verdi. Ceren Yalazoğlu Karakoç ile üniversiteden bu yana arkadaş olduklarını belirten Tınaz, “Çanakkale Üniversitesi’nden beri tanıyorum, sınıf arkadaşım. Bu mesleği beraber öğrendik. Hep aynı projelerde oynama hayalimiz vardı. Ceren ve eşim yakın arkadaşım. Partner olmamız keyif verici. Ceren okulda badimdi, onunla çok sahne oynadım. Onunla oynamak büyük konfor” açıklamasında bulundu.

Ceren Yalazoğlu Karakoç kimdir?

1984 yılında Ankara’da dünyaya gelen Ceren Yalazoğlu Karakoç Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü’nde eğitimini tamamladı. Televizyonda Beni Affet, Maria ile Mustafa, Akıncı, İçimizden Biri dizilerinde rol alan Ceren Yalazoğlu Karakoç Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema karakterine hayat veriyor. Tiyatroda ise Terapi Ötesi oyunu ile sahneye çıktı.

Serkan Tınaz kimdir?

1986 yılında İstanbul'da doğan Serkan Tınmaz, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezun. Lisans eğitimini tamamladıktan sonra Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Bölümü Oyunculuk yüksek lisans programına başlamıştır. 2011 yılında Aşk ve Devrim filmi ile kariyerine adım attı, birçok tiyatro, dizi ve sinema projelerinde yer aldı.

Haber: Senem Erdem İnal