Hasta Hakları Günü'nde gerçekleştirilen ev ziyaretlerinde Çanakkale İl Sağlık Müdürü Gökhan Baştürk ve Kamu Hizmetleri Başkan Yardımcısı Yavuz Adanur, Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi YAŞAM biriminin çalışmalarını yerinde değerlendirdi. Ev ziyaretleri sırasında hastalarla birebir görüşmeler yaparak, sağlık hizmetlerinden memnuniyetlerini ve taleplerini dinledi.

Hasta Haklarına Duyarlılık Oluşturuldu

Hasta Hakları Günü kapsamındaki ziyaretlerde, hasta ve hasta yakınlarına hasta hakları konusunda bilgi verildi. Aynı zamanda, hastaların ve yakınlarının görüş ve önerilerini alarak, sağlık hizmetlerinin daha etkin ve hızlı bir şekilde sunulabilmesi için farkındalık oluşturulmaya çalışıldı.

Görüş ve Önerileri Değerlendirme

Hasta Hakları Günü'nü kutlamak amacıyla gerçekleştirilen ev ziyaretleri, sağlık hizmetlerine katılımı artırmak, hasta memnuniyetini yükseltmek ve hastaların taleplerine daha duyarlı bir şekilde yaklaşmak adına önem taşıdı. Görüşülen hastaların ve hasta yakınlarının sağlık hizmetleriyle ilgili düşünceleri ve önerileri, daha etkin bir sağlık sistemi için değerlendirilecek.

Haber: Senem Erdem İnal