Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), "100. Yılda Ben de ÇOMÜ’deyim" sloganıyla gerçekleştirdiği büyüleyici zeybek gösterisinde emeği geçen ve bu etkinliği ulusal basında geniş yankı uyandıran paydaşları unutmadı.

Öğrenciler, akademik personel ve idari kadronun bir araya gelerek gerçekleştirdiği zeybek gösterisine katkı sağlayanlara teşekkür belgesi takdim etti.

Teşekkür Belgesi Alanlara Vefa Gösterisi

Zeybek gösterisinin başarısında emeği geçen dans ekibi ve ses sistemi sağlayan FS Tuning gibi önemli paydaşlar, vefa gösterisiyle onurlandırıldı. ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dinçay Köksal, Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Spor Birliği Başkanı Öğr. Gör. Deniz Ünver ve ÇOMÜ yönetimi, teşekkür belgesi takdim törenine katılarak desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Rektör Erenoğlu, yaptığı konuşmada, "100 yıllık Cumhuriyetimiz, geleceğe büyük bir ümitle bakmamızı sağlayan, gurur verici atılımların ve başarıların sağlanması ve her türlü zorlu engelin aşılması mücadelesinde bizlere güç veren bir değerdir. Cumhuriyetimizin 100. Yılı vesilesiyle yaptığımız ve ulusal çapta büyük bir yankı uyandıran zeybek gösterisinde emeği geçen dış paydaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.

Tören, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi, ve bu özel etkinliğin başarısında emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür edildi.

Haber: Senem Erdem İnal