Çanakkale'de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanlığı, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümüne özel anlamlı bir etkinliğe imza attı. "100 Çınar Fidanı" adı verilen bu özel etkinlik, şehirdeki dayanışma ve doğaya duyulan sevginin vurgulanmasına aracılık etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığı'nın liderliğinde gerçekleştirilen "100 Çınar Fidanı" etkinliği, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünü coşkuyla kutlamak amacıyla düzenlendi. Bu anlamlı etkinlik, şehirdeki yeşil alanların ve doğanın önemini bir kez daha hatırlatmaya yönelik oldu. Etkinlik sırasında, şehirdeki vatandaşlara toplamda 100 çınar fidanı hediye edildi.

Cumhuriyetin 100. Yılına Anlamlı Bir Armağan

Bu etkinlik, sadece doğa ve yeşil alanlara olan desteği değil, aynı zamanda Cumhuriyet'in önemini vurguladı. Çanakkale halkı, etkinliği coşkuyla karşılayarak doğanın ve Cumhuriyet'in önemini bir kez daha hatırlamış oldu. Etkinlik ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Çanakkale Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun , Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak bu etkinliği düzenlediklerini belirterek, "Çınar ağacı, kökleriyle toprakla buluşurken, gövdeleriyle gökyüzüne uzanır. Biz de Cumhuriyetimizin kök saldığı bu topraklara, umudu ve güzellikleri taşımanın bir simgesi olarak 100 çınar fidanını hediye ediyoruz. Bu fidanlar, yıllarca sürecek bir miras bırakmanın ve doğaya katkıda bulunmanın bir yolu olarak görülmelidir" ifadelerini kullandı.

Haber: Şahver Banu Çağlak