Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Öğrenci Topluluk Tanıtım Günleri etkinliğine katıldı.

ÇOMÜ Terzioğlu Yerleşkesi'nde yer alan Öğrenci Topluluk Tanıtım Günleri etkinliği, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. Başkan Gökhan, Rektör Erenoğlu ile birlikte öğrenci topluluklarının stantlarını gezerek toplulukların çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Çanakkale Belediyesi Standı Büyük İlgi Gördü

Etkinlik sırasında Başkan Gökhan, öğrencilerle buluşarak onlarla sohbet etti ve taleplerini dinledi. Bu etkileşim, öğrencilerin yerel yönetim ve üniversite ile daha yakın bir ilişki kurmalarına yardımcı oldu. Aynı zamanda, öğrencilere belediye çalışmaları hakkında bilgi verildi ve özellikle üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen faaliyetler tanıtıldı. Etkinlik kapsamında açılan Çanakkale Belediyesi standı, öğrencilerden büyük ilgi gördü. Standı ziyaret eden öğrencilere Çanakkale Belediyesi'nin çalışmaları ve üniversite öğrencileri için düzenlenen etkinlikler hakkında bilgilendirme yapıldı. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, öğrencilerle buluşarak yerel yönetim hizmetleri ve gençlerin topluluklarına katılma konusundaki önemini vurguladı.

Haber: Şahver Banu Çağlak