Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak düzenlediği spor etkinlikleri kapsamında masa tenisi, voleybol ve basketbol turnuvalarını sürdürüyor.
 
Voleybol turnuvasının kupa sahibini bulmasının ardından masa tenisi ve basketbol turnuvaları devam ediyor. Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, "Gelin sporda buluşalım" sloganıyla Cumhuriyetin 100. yılında düzenlenen spor etkinlikleriyle sporseverleri buluşturuyor. Bu özel etkinlikler, masa tenisi, voleybol ve basketbol turnuvaları ile renkleniyor. Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, kamu kurumlarının katılımıyla gerçekleşen spor müsabakaları kapsamında masa tenisi ve basketbol turnuvalarını da düzenliyor. Bu turnuvalar, Cumhuriyetin 100. yılında sporun önemini vurgulamayı ve farklı kesimlerden spor severleri bir araya getirmeyi amaçlıyor.
 
Voleybol Turnuvası Zaferle Tamamlandı
Voleybol turnuvası sonuçlandı ve şampiyon olan takım belli oldu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, voleybol turnuvasında birinci olarak büyük bir başarı elde etti. Final müsabakasına, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Cüneyt Erenoğlu, Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, sporcuların aileleri ve çok sayıda sporsever katıldı. Final müsabakasının ardından düzenlenen ödül töreninde başarılı takımlara ödülleri takdim edildi.
 
Haber: Veysel Akın Salkın