Biga'nın Düşman İşgali'nden Kurtuluşu'nun 101. yıl dönümü etkinlikleri, ünlü şarkıcı Zara'nın muhteşem sahne performansıyla doruk noktasına ulaştı.
 
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, Zara'nın seslendirdiği unutulmaz şarkılar, Bigalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Biga'nın Düşman İşgali'nden Kurtuluşu'nun 101. yıl dönümü etkinliklerinin son gününde sahneye çıkan Zara, performansıyla büyük beğeni topladı.
 
Zara, Biga'ya Kendini Ait Hissetti
Konser sırasında duygusal anlar yaşatan Zara, Biga'ya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Zara, sahnede Biga'ya ait sevilen türkü "Çemberimde Gül Oya"yı on binlerce seyirciyle birlikte seslendirdi ve bu anı unutulmaz kıldı. Zara, konser programını 30 dakika daha uzatarak kutlamaları bir şölene dönüştürdü. Zara'nın sahne performansından önce, Keman Virtüözü Baki Kemancı ve Bigalı Sanatçılar, seyircilere keyifli anlar yaşattı.. Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Bigalılar adına Zara'ya teşekkür plaketi ve çiçek takdim ederek sanatçıyı onurlandırdı. Zara, yaklaşık iki saat sahnede kalarak izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.
 
Haber: Şahver Banu Çağlak