Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen ve dünyanın en kapsamlı kültür sanat projelerinden biri olan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri’nin dördüncü durağı Troya Kültür Yolu Festivali konserler, sergiler, tiyatrolar ve sanat etkinliklerle Çanakkale’de devam ediyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye'nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere gerçekleştirilen Türkiye Kültür Yolu Festivallerinin dördüncü durağı olan kentimizde, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen Troya Kültür Yolu Festivali’nin 7’nci gününde Simge Sağın Fırtınası yaşandı.

Festival kapsamında Anadolu Hamidiye Tabyası’nda kurulan konser alanında ünlü şarkıcı Simge Sağın sahne aldı. Özellikle son dönemde ‘Aşkın Olayım’ adlı şarkısıyla müzik dünyasına damga vuran Simge Sağın, Çanakkale’de kendisini dinlemeye gelen hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Binlerce kişilik koro eşliğinde performans sergileyen Simge Sağın, ‘Aşkın Olayım’ şarkısını ise iki kez seslendirdi.
 
Haber: Senem Erdem İnal