Çanakkale'nin yeni Emniyet Müdürü Selim Arıcı, göreve başlamadan önce duygu dolu ve farkındalık yaratan bir mesajla başladı
 
10 Ağustos Anafartalar Zaferi yıl dönümü törenleri öncesinde, Boğaz Medya aracılığıyla ilettiği bu mesajında Arıcı, anlamlı bir çağrıda bulundu.
 
 Şehit ve Gazi Yakınları ile Depremzedelere Destek Çağrısı
Yeni Emniyet Müdürü Selim Arıcı'nın mesajı oldukça etkileyiciydi. Kendisi, hoş geldin ve hayırlı olsun ziyaretlerinde geleneksel çiçeklerin yerine daha anlamlı bir hareket önerdi. Arıcı, bu tür özel günlerde Şehit ve Gazi yakınlarına veya depremzedelere yönelik yapılacak bağışların, sadece çiçeklerden daha büyük anlam taşıyacağını ifade etti. Selim Arıcı, bu önerisiyle farkındalık yaratmanın ve toplumsal dayanışmanın önemine dikkat çekti. Ziyaretlerde yapılan bağışların, vatandaşlar arasında anlamlı bir etki yaratacağını ve özel günlerin daha anlamlı hale geleceğini vurguladı.
 
 Şehitler Coğrafyasına İlk Mesaj
Tarihi ve manevi değerlerin önemine vurgu yapan Emniyet Müdürü Selim Arıcı, ‘’Hoş geldin, hayırlı olsun ziyaretleri kültürümüzün bir parçası. Ancak, Çanakkalelilerden ve Çanakkale Bürokrasisinden bir ricam olacak. Bu ziyaretler kapsamında çiçek ve bukete ödenecek miktarın, Şehit ve Gazi Yakınlarımıza iletilmek üzere ilgili kuruluşlara, ya da Yüzyılın Deprem felaketini yaşamış, depremzede insanlarımıza ulaştırmak üzere, AFAD ve Kızılay bağış hesaplarına bağışlanması daha da anlamlı olacaktır" dedi.
 
Müdür Arıcı, "Yaralarımızı birlikte saralım. Hep Birlikte Biz Olalım. Yaşanan tarifsiz acılar elbette ki unutulamaz. Türk Milleti,  bir ve beraber oldukça, her türlü zoru aşacak, Çanakkale'de olduğu gibi başaracaktır. Bu bilinç ve inançla, Şehitler Coğrafyasında Vatana hizmet edecek olmanın, haklı gururu içindeyim" şeklinde konuştu.
 
Haber: Şavher Banu Çağlak