Bayramiç her geçen gün değişerek gelişmeye devam ediyor.
 
Bayramiç'in Camicedit Mahallesi Kıbrıs Caddesinde elektrik tellerinin yer altına alınması çalışmalarından sonra doğalgaz hattı ve altyapı çalışmalarına başlandı.
 
Konu ile ilgili görüşlerini açıklayan Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan ilçenin elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmalarının devam ettiğini doğal gaz ve su şebekesi çalışmalarının Ezine yolunda başladığını belirterek Belediye olarak ilçede yürütülen çalışmaları yakından takip ederek gerek hava kirliliğinin önlenmesi anlamında gerekse alt yapısı ve üst yapısıyla sorunsuz bir Bayramiç oluşturmak için çalıştıklarını söyledi.
 
Başkan Arslan, ’’Ezine yolu Kıbrıs Caddesinde de çalışmalara başladık. Bu dönemde ilçemizde elektrik tellerinin yer altına alınması çalışmalarından sonra Kıbrıs Caddesinde doğalgaz  çalışmalarımız  ve altyapı çalışmalarımız hızla devam ediyor.  Elektrik ve Doğalgazla birlikte içme suyu şebekelerini yeniliyoruz. Yağmur suyu  hatlarını yeniliyoruz. Daha sonra yol asfaltlama ve peyzaj çalışmalarını yapacağız. Bayramiç’i güzelleştirerek, geleceğe taşıyacağız” dedi. 
 


Kaynak: Haber Merkezi