Serdar Ortaç'ın "Çıksa ne olur, çıkmasa ne olur? Benim canım çıkmış" şeklindeki sözleri takipçilerini şaşırttı. İşte Serdar Ortaç'ın o açıklamaları...

Serdar Ortaç, sosyal medya hesabında düzenlediği canlı yayınlarla gündemde kalmaya devam ediyor. Son canlı yayınında yeni şarkısı "Pare Pare" için tarih verdi. Ancak, ünlü şarkıcının "Çıksa ne olur, çıkmasa ne olur? Benim canım çıkmış" şeklindeki ifadeleri dikkat çekti. Bu sözler, takipçilerini şaşırttı ve merak uyandırdı.

Ayrıca, Sinan Akçıl'ın Serdar Ortaç'a yönelik sözleri de gündemi meşgul etti. Sinan Akçıl, "Serdar'a çok kızgınım. Ona bunu 50 kere söyledim; yemeğe götürdüm orada söyledim, artık bir kere de halkın önünde söylemek istedim ama ciddiye alacağını düşünmüyorum. Çok sevdiğim bir arkadaşım artık kendine gelip o eski star ceketini giymesini istiyorum" şeklinde konuşmuştu. Bu durum da Serdar Ortaç'ın canlı yayın açmasına neden oldu.

Serdar Ortaç, canlı yayında bir soru üzerine "Yok çok mutluyum" dedi. Ancak açıklamalarında pek heyecanlı olmadığı gözlemlendi. Yeni şarkısının çıkışına ilişkin olarak da 11 Temmuz 2023 Salı günü dinleyicilerle buluşacağını belirtti.


Kaynak: Haber Merkezi