Sosyal medya hesabından sık sık fotoğraflar paylaşarak gündemde kalan Britney Spears, bir restoranda NBA oyuncusu Victor Wembanyama ile karşılaştı ve bir fotoğraf çektirmek istedi. Ancak koruma ekibinin bir üyesi ani bir refleksle şarkıcıya yumruk attı. Darbenin etkisiyle yere düşen Britney Spears, yaşanan olayın ardından hukuki yollara başvurdu.

Olay, Britney Spears'in hayranları tarafından çevrelenmesiyle gerçekleşti. Spears, fotoğraf çektirmek için Wembanyama'nın dikkatini çekmek amacıyla "sırtına ve omzuna dokunduğu" iddia edildi. Bu sırada güvenlik görevlisinin ani bir tepkiyle şarkıcıya tokat attığı ifade edildi. Darbe sonrasında yere düşen Britney Spears, masasına döndü. Basketbolcunun koruması ise yaşadığı pişmanlığı dile getirdi.

Güvenlik görevlisinin özrünü kabul etmeyen Britney Spears, yaşananları polise bildirmek için karakola gitti. Bir sonraki gün düzenlenen basın toplantısında Wembanyama, Spears'ın kendisini arkasından çektiğini belirtti. Britney Spears ise Instagram hesabından yaptığı açıklamada, oyuncunun iddiasına yanıt vererek sadece omzuna dokunduğunu söyledi. Güvenlik görevlisinin ise kalabalığın önünde arkasına bakmadan ters bir şekilde yumruk attığını ve kendisini yere düşürdüğünü ifade etti. Spears, her zaman insanlar tarafından kuşatıldığını ve o gece de en az 20 kişilik bir hayran grubu tarafından çevrelendiğini belirtti. Ancak güvenlik ekibinin hiçbirine müdahale etmediğini ekledi.

Britney Spears, yaşanan olayın ardından hem basketbolcudan hem de korumasından halk önünde henüz bir özür almadığını belirterek şiddete karşı olduğunu vurguladı.


Kaynak: İHA