Jüri üyeliklerini Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve konuk şeflerin yaptığı MasterChef All Star'da, ana kadroya girmek için yarışmacılar büyük bir mücadele verdi. Dün akşam yayınlanan bölümde, yarışmacılar şeflerin isteği üzerine Paris-Brest tatlısını yaparak yeteneklerini sergiledi. Serpilay, Şeyma, Tolga, Kaan, Melih, Yağız, Tayfun, Görkem ve Burak, en lezzetli tatlıları yaparak ikinci tura yükselmeyi başardı.

İkinci turda yarışmacılar, armut ve dana fileto kullanarak en lezzetli yemeği yapmaya çalıştı. MasterChef All Star'da en lezzetli yemekleri yaparak son üçe kalan isimler Tayfun, Melih ve Tolga oldu. Şeflerin oylamasında Tolga'nın açık ara farkla birinci olduğu belirtildi. Bu nedenle, Tolga doğrudan birincilik ödülünü kazanan yarışmacı olarak duyuruldu.

MasterChef All Star'da ana kadroya giren diğer yarışmacılar ise Güzide Mertcan, Suna, Eda, Batuhan, Rıfat, Tanya, Sefa, Esra, Eray, Berker, Sergen, Burcu, Tahsin Dilara, Mert, Çağatay, Ayaz ve Gamze oldu. Bu yetenekli yarışmacılar, MasterChef All Star'da birbirleriyle kıyasıya bir mücadele verecek ve lezzet dolu yemeklerle izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacaklar.

Magazin Haberi Başlığı: "MasterChef All Star'da Ana Kadroya Son Yarışmacı Olarak Tolga Girdi!


Kaynak: Haber Merkezi