Başrollerinde Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Magarsus dizisi, 10 Ağustos'ta BluTV'de izleyicilerle buluşacak.

Yayın tarihi merakla beklenen dizi, 10 Ağustos tarihinde yayınlanacak. İlk iki bölümü aynı gün izleyicilerle buluşacak. Magarsus, yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut'un üstlendiği, Yamaç Okur ve Serkan Çakarer'in yapımcılığını yaptığı bir dizidir. Senaryosu Yunus Ozan Korkut ve Mustafa Yürüktümen tarafından kaleme alındı. Dizi, Sarıbahçe'de narenciye ticareti yapan Kurak ailesinin bölgede hem birbirleriyle hem de dış güçlerle mücadelesini konu alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar, Burcu Gölgedar, Cem Bender, Mehmet Bozdoğan, Sümeyye Aydoğan, Menderes Samancılar, Uğur Uzunel, Kayhan Açıkgöz, Sezer Arıçay, Sekvan Serinkaya, Emel Atıcı, Murat Baykan ve Ercan Kesal gibi usta isimler yer alıyor.

Magarsus, dünya çapındaki dizi yapımcılarının ve sektörün önde gelen isimlerinin bir araya geldiği 7. Berlin TV Series Festivali'nde "Special Mention" kategorisine seçildi. Magarsus dizisi, başarılı oyuncu kadrosu ve ilgi çekici konusuyla merakla beklenen bir yapım olarak dikkat çekiyor.

Haber: Senem Erdem İnal