TV8'in uzun süredir ekranlarda başarılı bir şekilde devam eden günlük dizisi Canım Annem için final kararı alındı. Sezon finali yapacağı daha önce konuşulan dizinin ancak şimdi kesinleşen haberlere göre 350. bölümde ekranlara veda edecek.

Dizi, izleyicileri tarafından sevilen ve beğenilen bir kadro ile ekranlara geldi. Başrollerini Selin Sezgin, Erol Gedik, Özlem Savaş, Gece Demirel ve Birhan Tut gibi deneyimli isimlerin paylaştığı dizi, her hafta evlere konuk oluyor ve geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip ediliyordu.

Canım Annem'in yönetmenliğini Ece Tahtalıoğlu Pertez ve Tuğçe Küçükkalıpçı yaptı. İnci Gülen'in yapımcılığını üstlendiği Stellar Yapım imzalı dizi, dramatik öyküsü ve etkileyici performanslarıyla dikkat çekiyor. Dizinin final kararının ardından, hayranlarının dizinin yerine hangi projenin geleceği merak konusu oldu. Henüz bu konuda resmi bir duyuru yapılmamış olmasına rağmen, TV8'in diğer dizi projeleri ve yapımcılarla görüşmeleri sürmekte. Canım Annem'in finali, izleyicileri duygusal anlar yaşatırken, dizi ekibinin yeni projeleriyle ekranlara geri döneceği umuluyor.

Haber. Senem Erdem İnal


Kaynak: Haber Merkezi