Vali İlhami Aktaş, Kurban Bayramı münasebetiyle aziz şehitlerimizin ailelerini ve kahraman gazimizi ziyaret etti.

İlk olarak Kıbrıs Barış Harekatı Gazisi Salih Erdoğan’ı evinde ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, Kıbrıs Gazisi Salih Erdoğan ve ailesiyle bir süre görüşerek sohbet etti. Vali İlhami Aktaş, kahraman gazimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ederek sağlıklı ve mutlu hayat sürmesi temennisinde bulundu.

Ardından Vali İlhami Aktaş, Bitlis ilinde görev esnasında araçla intikal ederken terör örgütleri tarafından döşenen EYP patlaması sonucu şehit düşen Binbaşı Zafer Akkuş’un ailesini ziyaret etti. Şehit Binbaşı Zafer Akkuş’un Annesi Saniye Akkuş ve kardeşi Bülent Akkuş ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami Aktaş, Aziz şehidimizi rahmet ve minnetle yad edip şehidimizin ailesinin Kurban Bayramı’nı tebrik etti.

Şehit Binbaşı Zafer Akkuş’un Annesi Saniye Akkuş ve kardeşi Bülent Akkuş ile Kıbrıs Gazisi Salih Erdoğan, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Vali İlhami Aktaş'a teşekkür ettiler.

Huzur ve güven içerisinde yaşadığımız bu toprakları şehitlerimizin ve gazilerimizin kahramanlıklarına borçlu olduğumuzu ifade eden Vali İlhami Aktaş, “Ülkenin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü için vatan, millet ve bayrak uğruna canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin hakları asla ödenmez. Şehitlerimizin geride bıraktıkları birer emanettir ve bu emanetlere devlet olarak her zaman sahip çıkacağız” dedi.

Vali İlhami Aktaş’ın şehit aile ziyareti ile gazi ziyaretlerine, İl Emniyet Müdürü Celal Taşci, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Sadi Akman, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan Oran ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Harun Hazır eşlik etti.

Haber Merkezi