Çanakkale tanınmış keman sanatçısı İsmail Kalmış ve oğlu 12 yaşındaki Hüseyin Kalmış, sosyal medyada beraber söyledikleri şarkılarla adlarından söz ettirmeye devam ediyor. Büyük bir hayran kitlesine ulaşan ikilinin ünü Çanakkale sınırlarını da aşmaya başladı. Ulusal kanallarda müzik programlarına katılırlarken bir yandan da yeni şarkılarını sosyal medyada hayranlarıyla buluşturmaya çalışıyorlar.

Geçtiğimiz gün ise 12 yaşındaki Hüseyin Kalmış, ekranların en sevilen müzik programı Türk müziğinin iki başarılı yorumcusu Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi aynı sahnede bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler’e katıldı. ‘Diva Bir Gece’ konseptiyle birbirinden güzel şarkılar söylendiği, Bülent Ersoy’un konuk olduğu programın sezon finalinde, Hüseyin Kalmış da ‘Ömrümüzün Son Demi’ adli şarkıyı kemanıyla birlikte seslendirdi.

Bir bölümüne eşlik ettiği şarkının sonunda Hüseyin’i yanaklarından öperek tebrik eden Bülent Ersoy, hüzzam eserdeki baskılarını başarılı bulduğunu söyledi. Sibel Can ve Hakan Altun da 12 yaşındaki Hüseyin Kalmış’a övgüler yağdırdı. Kendisini yetiştiren babası İsmail Kalmış ve diğer aile fertlerine de teşekkür ederek kutladı. Bülent Ersoy gibi büyük bir sanatçıyla şarkı söyleme fırsatı bulan Hüseyin, 7-8 yaşlarında keman çalmaya başladığını ve babasından keman çalmayı öğrendiğini belirterek, hedefinin konservatuar okumak olduğunu söyledi.

Haber: Senem Erdem İnal