Yeni görevi İçişleri Bakan Yardımcılığına atanmasından kısa bir süre sonra memleketi Çanakkale’ye gelen Bülent Turan, ilk resmi ziyaretlerini burada gerçekleştirdi. Sabah saatlerinde Vali İlhami Aktaş’a konuk olan Turan, daha sonrasında ise Çanakkale Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile bir araya geldi. Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay da ziyarette hazır bulundu.

Bakan Yardımcısı Turan’a Çanakkale Belediyesi ziyaretinde AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Ak Parti Eski Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Aynur Tuna Yavaş da eşlik etti.

Belediye ziyaretçi defterini imzalayan Turan, Başkan Gökhan’la bir süre sohbet etti. Daha sonra da Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim Binası ve Kültür Merkezini gezerek bilgi aldı ve belediyeden ayrıldı.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ziyarete ilişkin, “İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Bülent Turan, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Sayın Ayhan Gider ve beraberlerindeki heyete ziyaretleri için teşekkür ediyor; İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Bülent Turan ve Ak Parti Çanakkale Milletvekili Sayın Ayhan Gider'e yeni görevlerinde başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

Haber Veysel Akın Salkın