Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle İçişleri Bakan Yardımcılığına atanan AK Parti Çanakkale Eski Milletvekili Bülent Turan, yeni görevindeki sıfatıyla kentte ziyaret ve temaslarda bulundu.

Çanakkale Valiliğine konuk olan İçişleri Bakan Yardımcısı Turan, Vali İlhami Aktaş, İl Emniyet Müdürü Celal Taşci, İl Jandarma Komutanı Sadi Akman ve Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı Yarbay Ercan Oran tarafından karşılandı. Turan'a ziyaretinde AK Parti Çanakkale Eski Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti İl Başkanı Naim Makas ile İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder de eşlik etti.

Valilik Şeref Defteri'ni imzalayan Turan, valilik ziyaretinde bir konuşma yaparak, Ankara dışı ilk programını baba ocağımız Çanakkale'ye, ilk resmi ziyaretini de Vali İlhami Aktaş’a yaptıklarını ifade ederek, “Çanakkale bizim için bir sevdadır, Cumhuriyetimizin ön sözüdür, şehitler diyarıdır, çok özel topraklardır. Günümüz Çanakkale, bugünümüz Çanakkale, yarınımız Çanakkale olacak demiştik. Sorunlarımızı biliyoruz, çözmek için büyük bir motivasyonumuz, irademiz var. Siyasetiyle, bürokrasisiyle, güvenlik güçlerimizle, şehrimizin, ülkemizin tüm sorunlarını büyük bir uyumla çözmek için gece gündüz çalışacağız” dedi.

Daha sonra Kurban Bayramı tatili ve yollardaki yoğunluk hakkında değerlendirmeler yapan Turan, “Trafik kurallarına, hız limitlerine riayet edelim, kemerimizi takmadan yola çıkmayalım. Uykusuz, yorgun, asla yola çıkmayalım. Bayram günümüz, acı günümüz olmasın. Hepinizin Kurban Bayramı'nı yürekten tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
Haber: Ersan Küçükkuru