Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde Kiraz şenlikleri çerçevesinde hayır yemeği geniş katılımla yapıldı.

Lapseki Belediyesi tarafından bu yıl 38’incisi gerçekleştirilen Kiraz Festivali bünyesinde yapılan hayır yemeğinde, ilçenin çeşitli mahalle ve sokaklarında 12 ayrı noktada 10 bin kişilik pilav dağıtıldı.

Sahil Camii bahçesinde ilçe imam ve müezzinleri tarafından Kuranı Kerim, kasideler ve ilahilerin okunduğu hayır yemeğine Kaymakam Emre Öztürk, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emrah Toprak, AK Parti İlçe Başkanı Namık Ergin, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Doğan, CHP İlçe Başkanı Yaşar Şaban Genç, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz ve çok sayıda Lapsekili katıldı.

Hayır yemeğinde konuşan Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz” Lapseki belediyesi 38. Kiraz festivali bu gün artık sona eriyor. Pazartesi başladığımız ve içerisinde bir çok etkinliğinin bulunduğu yarışmalarıyla, konseriyle, futbol turnuvasıyla, yemek yarışmasıyla, halk oyunlarıyla bir çok etkinliği bulunan festival kapsamında ilçe hayrımızı gerçekleştiriyoruz, Allah kabul etsin. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha fazla etkinliklerle buluşmak üzere” dedi.

Haber: Senem Erdem İnal