Ünlü oyuncular Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ın başrollerini paylaştığı "Ya Çok Seversen" adlı dizi, 6 Temmuz Perşembe akşamı izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Kanal D'nin Ay Yapım tarafından yapımcılığı üstlenen dizinin heyecan uyandıran yeni fragmanı da sonunda yayınlandı.

İlk tanıtımıyla da büyük ilgi toplayan dizi, Ateş ve Leyla karakterlerinin hikayesine odaklanıyor. Kerem Bürsin'in canlandırdığı Ateş, dünyanın dört bir yanında aranan bir karakterdir ve sonunda İlter tarafından bulunur. İstanbul'a dönmesi için ikna edilmeye çalışılan Ateş'in, Leyla ile tesadüfen tanışması ise olayların seyrini değiştirir. Leyla, ailesini hiç tanımamaktadır ve onları bulabilmek için hastane masraflarını karşılamak adına dolandırıcılık yapmaktadır.

"Ya Çok Seversen", Ateş'in ailesinden uzakta büyüyen, güven duygusunu yitirmiş bir karakteri ve gerçek ailesini hiç tanımayan, para kazanmak için insanları kandıran Leyla'nın yollarının kesişmesini konu alıyor. İkili arasında yaşanan ilginç olaylar ve birbirlerini tanımaya yönelik sohbetler ise hikayenin seyrini şekillendiriyor.

"Ya Çok Seversen" dizisi, 6 Temmuz Perşembe akşamı Kanal D'de başlıyor. Merakla beklenen dizi, büyük bir heyecanla seyirciyle buluşacak.

Haber: Senem Erdem İnal