MasterChef Türkiye'nin sevilen yarışması All Star 2023 için heyecan doruktaydı. Ana kadroya giren yedinci ismin belli olmasıyla birlikte, Tanya Kilitkayalı'nın duygusal anlarıyla dolu bir serüven başladı. Beş yarışmacının hazırladığı tabaklar arasında en beğenilenlerden biri Tanya'nın tabağı oldu. Gecenin en iyi tabağını hazırlayan Tanya, MasterChef Türkiye'nin 'All Star' kadrosuna girmeye hak kazandı.

Tanya'nın ismi açıklandıktan sonra gözyaşlarına hakim olamaması herkesi duygulandırdı. Kendi duygularını ifade eden Tanya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden geldikleri Türkiye'de 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybeden "Şampiyon Melekler" olarak adlandırılan kolej öğrencilerinin anılarına bir armağan vermek istediğini belirtti. Bir formayı giyerek yarışmaya katıldığını ve onların isimlerini yaşatmak için yukarı çıkmayı hedeflediğini ifade etti. Tanya'nın duygu dolu konuşması stüdyoda bulunan herkesi etkiledi. "Bu hayalimi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Bugün seçilip yukarıya çıkmayı da onlara armağan ediyorum" diyerek duygusal bir an yaşattı. Tanya'nın isteği, yalnızca şampiyon meleklerin isimlerini ve anılarını yaşatmak ve onlara saygı duruşunda bulunmaktı.

MasterChef All Star'ın yeni kadrosuna giren Tanya Kilitkayalı'nın duygusal anları, yarışmanın izleyicileri tarafından büyük ilgi gördü. Tanya'nın hikayesi ve motivasyonu, izleyicilerin kalplerine dokunmayı başardı. Bu yeni sezonun Tanya için unutulmaz bir deneyim olacağı kesin. Heyecanla beklenen MasterChef Türkiye All Star, izleyicilere dopdolu bir mücadele ve duygusal anlar sunacak.

Haber: Senem Erdem İnal