Ünlü oyuncu Eda Ece, 21 Haziran 2023 tarihinde İstanbul'da gerçekleşen görkemli bir düğünle basketbolcu Buğrahan Tuncer ile dünyaevine girdi. Eda Ece, Yasak Elma dizisindeki rolüyle geniş bir hayran kitlesine sahip olmuştu. Dört yıldır birlikte olan çift, uzun bir süredir düğün hazırlıkları yapıyordu ve beklenen gün sonunda geldi.

Düğün, Kuruçeşme'deki 7 yıldızlı bir otelde yapıldı ve iş, sanat ve spor dünyasından birçok ünlü isim düğüne katıldı. Eda Ece'nin nikah şahitleri arasında menajeri Gaye Sökmen, Melda Narmanlı Çimen, Ayşegül Aldinç ve Merve Karakimseli yer aldı. Buğrahan Tuncer'in ise nikah şahitleri Tuncay Özilhan, Yunus Emre Sonsırma ve Selçuk Karakimseli oldu.

Düğünde Eda Ece'nin Yasak Elma dizisindeki rol arkadaşı Şevval Sam sahneye çıkarak unutulmaz bir gece yaşattı ve şarkılarıyla davetlileri coşturdu.

Eda Ece, düğün esnasında üç farklı gelinlik tercih etti. Nikah töreninde uzun duvaklı dantel bir gelinlik giydi. İkinci gelinliği ise boğazdan bağlama detaylı uzun bir gelinlik oldu. Düğünün sonunda ise etek ve bluzdan oluşan bir kombin tercih etti.

Bu mutlu günlerinde Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'i birçok ünlü isim yalnız bırakmadı. İrem Sak, Furkan Korkmaz, Gupse Özay, Barış Arduç, Gamze Erçel, Caner Yıldırım, Hande Erçel, Hakan Sabancı, Nesrin Cavadzade, Danla Bilic, Cemal Can Canseven, Biran Damla Yılmaz, Nilperi Şahinkaya, Yasemin Özilhan, Yıldız Çağrı Atiksoy, Berk Oktay, Ayşegül Aldinç gibi ünlü isimler düğüne katıldı.

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer çiftine evlilikleri boyunca mutluluklar dileriz


Kaynak: Haber Merkezi