Ünlü müzisyen Cem Adrian, Bursa Kültürpark Açıkhava Sahnesi'nde hayranlarıyla unutulmaz bir buluşmaya imza attı. Sağanak yağmura rağmen alanı dolduran sevenler, yaklaşık iki saat süren konser boyunca Cem Adrian'ın şarkılarına ve türkülerine eşlik etti.

Cem Adrian, sevilen şarkısı "Ben Seni Çok Sevdim" ile sahnesine başladı ve "Hoş geldiniz. Klasik bir Cem Adrian konseri olacak. Çok neşeli şarkımız yok biliyorsunuz" diyerek sevilen şarkılarını seslendirdi. Hayranları, yağmura aldırmadan Bursa Kültürpark Açıkhava Sahnesi'ni doldurarak adeta dev bir koro oluşturdu.

Ünlü müzisyen, şarkılarının yanı sıra geleneksel türkülerini de sahnede ihmal etmedi. "Öf Öf" ve "Mihriban" gibi seçkin türküleriyle müzikseverleri büyüledi. Yaklaşık iki saat süren muhteşem performansıyla Cem Adrian, yoğun ilgiden dolayı hayranlarına teşekkür ederek konserini alkışlar eşliğinde sonlandırdı.

Cem Adrian'ın konserine olan ilgi büyük olurken, hayranları diğer şehirlerde de onunla buluşmayı bekliyor. Cem Adrian, 6 Temmuz'da Ankara Atılım Sahnesi'nde, 28 Temmuz'da Altınoluk Amfi Tiyatro'da, 29 Temmuz'da Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda ve 30 Temmuz'da Bodrum Açıkhava Tiyatrosu'nda sevenleriyle bir araya gelecek.


Kaynak: Haber Merkezi