22 Haziran Perşembe akşamı TRT ekranlarında izleyicilerle buluşacak 'Kendi Düşen Ağlamaz' dizisi büyük bir merakla bekleniyor.

Başrol oyuncusu Hakan Yılmaz, yeni projesini ve rolünü anlatırken hazırlık ve okuma provası süreçlerinin keyifli ve verimli geçtiğini belirtti. Kendisini cezbeden yönlerden bahseden Yılmaz, projenin keyifli bir ortama sahip olduğunu ve yayın gününü heyecanla beklediğini ifade etti. Fragmandan gördüğü kadarıyla işin heyecan verici olduğuna inandığını kaydetti.

Dizinin izleyicileri nelerin beklediği konusunda da bilgi veren Hakan Yılmaz, izleyicilerin romantik bir aşk hikayesi göreceğini söyledi. Dizide, eşini kaybeden bir babanın kızını nasıl büyüttüğünün hikayesinin anlatılacağını ve izleyicilerin zaman zaman duygulanıp zaman zaman güleceğini belirten ünlü oyuncu, uzun süre seyircinin karşısında olmayı hedeflediklerini de dile getirdi.

Ayşegül Çiçekoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan senaryosu Gülbike Sonay Üte ve Tuna Kıygı tarafından kaleme alınan "Kendi Düşen Ağlamaz" dizisinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak ve İnci Balabanoğlu oturuyor.

Haber: Senem Erdem İnal