Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Güven, Babalar Gününde babasını kaybetmenin acısını yaşadı.

ÇOMÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Güven'in babası İsmail Güven vefat etti. Tam da Babalar Gününde çok sevdiği babasını kaybeden Prof. Dr. Prof. Dr. Bülent Güven, acı haberi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Cenaze törenin ise 19 Haziran Pazartesi günü Kahramanmaraş’ta olacağını bildiren Güven, “İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raciun. En acı veda babalar gününde Babam koca çınar Terörle Mücadelenin simge ismi İsmail Güven'i kaybettik. Cenazemiz 19.06.2023 pazartesi günü doğduğu topraklara (Kahramanmaraş Afşin Ashab-ı Kehf) defin olunacaktır. Dost akraba ve yakınlarımıza duyurulur” ifadelerini kullandı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversite Rektörlüğü de yayımladığı taziye mesajında, “Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Güven'in babası vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz” cümlelerini kurdu.

Bizler de Boğaz Gazetesi olarak merhum Allah’tan rahmet, Prof. Dr. Bülent Güven başta olmak üzere ailesine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

Haber: Veysel Akın Salkın