İlçedeki üç siyasi partinin ilçe başkanları kadın ve gençlik kolları ile birlikte başlatılan bu mücadeleye destek vermek amacıyla bir araya geldi.
İlçede uyuşturucu ile mücadele kapsamında öğretmenevinde bir araya gelen AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Çetin, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gözütok, AK Parti Kadın Kolları Temsilcisi Sevda Tarıman, CHP İlçe Başkanı Nevzat Kaya, CHP Kadın Kolları Başkanı Emel Yanık Bakır, MHP İlçe Başkanı Eyüp Büyükzöngür, MHP Kadın Kolları başkanı Aysel Bartın, Gelibolu Ülkü Ocakları Başkanı Cengiz Ferhat Doğar ve gazeteci Doğan Zelova katıldı.
Düzenlenen toplantıda, konunun çok önemli olduğu ve bundan dolayı sivil toplum örgüt temsilcilerini de bu mücadeleye katmayı ve belirli ziyaretler yapılarak soruna çözüm aranması konusunda birlik sağlandı.
Ayrıca toplantıda, uyuşturucu madde kullanımı ve bağımlılığı ile ilgili çözüm önerilerinin yanında buna daha çok dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak içinde çeşitli aktivitelerin yapılması kararlaştırıldı. Uyuşturucu ile mücadele yolları ekseninde bir yol haritasının çıkarılması kararının da alındığı toplantının ilk adımlarının atılmasının ardından Pazartesi günü yapılacak ziyaretlere Salı günü ilçe pazarında uyuşturucuya dikkat çekmek amacıyla bir stant açılacak ve vatandaşlar bu konuda bilgilendirilecek.


Kaynak: İHA