Survivor 2023'ün finalinin ardından dün akşam gerçekleştirilen muhteşem bir törende, Acun Ilıcalı Survivor 2024'le ilgili heyecan verici bir konsepti açıkladı. Yaptığı değişiklikler hakkında konuşan Acun Ilıcalı, "Gelecek yıl seyirci oylaması olmayacak. Hodri meydan, her iki takım da All Star olacak. Aday konseyinde ismi çıkan yarışmacılar düelloya çıkacak ve kaybeden elenecek" dedi.

15 Ocak'ta başlayan Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması, 13 Haziran'da, çekişmeli bir mücadelenin ardından sona erdi ve Survivor 2023'ün şampiyonu Nefise Karatay oldu. Gece sonrasında, Acun Ilıcalı Survivor 2024 hakkında konuştu ve yeni konsepti hakkında bilgi verdi.

"ALL STAR YAPACAĞIZ, SMS OLMAYACAK"

Survivor 2024'te All Star formatında bir yarışma düzenleyeceklerini açıklayan Acun Ilıcalı, yenilikler hakkında şunları söyledi: "Yeni konseptle geliyoruz. Yarışmacıları daha erken açıklayarak, onlara hazırlanmaları için zaman tanıyacağız. Bazı yarışmacılar, performanslarıyla takdir topladı, ancak oylama sonucunda elenmekten yakınıyorlardı. Gelecek yıl SMS kullanılmadan Survivor'ı sunuyoruz. Seyirci oylaması olmayacak ve her iki takım da All Star olacak. Şimdi görelim kimin iyi olduğunu. Aday konseyinde ismi çıkan yarışmacılar düellolara çıkacak ve kaybedenler elenecek."

Acun Ilıcalı'nın Survivor 2024 konsepti, eski yarışmacılar tarafından büyük bir alkışla karşılandı.