Show TV'nin yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği dizisi "Maviye Sürgün" heyecanlı bir bölümle başladı. İlk bölümün ardından gelen ikinci bölümün tanıtımında, Defne'nin Ozan'ı görünce paniklediği ve ona dair hiçbir şey hatırlamadığını söylediği ortaya çıkıyor.

Defne'nin ortağı Murat'ın Çamlıkıyı'ya gelmesiyle neler yaşanacağı ise merakla bekleniyor. Tanıtımda, Ali'nin "Bu kadın gitmeliydi" sözleri dikkat çekiyor ve bölümün heyecan dolu olacağına işaret ediyor. İlk bölümde ise Ali, bir SAT komandosu olarak karısı Ayda'nın ölümünden sonra çocukları Azra ve Arda ile Çamlıkıyı kasabasına taşınmıştır. Ancak üzerine atılan bir iftira sonucu en yakın arkadaşı Hasan ile birlikte askerlikten uzaklaştırılmıştır. Bir fırtınalı gecede tekneyle denize açılan Ali, Defne adlı bir kadının hayatını kurtarır. Ancak Defne, hafızasını kaybetmiştir ve Ali'nin ona yardım etmesiyle kendini korumaya alır. Defne aslında bir dolandırıcıdır ve onun peşinde olan tehlikeli bir adam olan Ozan, onları bulmak için adım adım yaklaşır.

"Maviye Sürgün" dizisi, Intermedya ve NBCU'ya ait Amerikan televizyon kanalı Telemundo ile yapılan anlaşmanın ilk projesidir. Dizinin yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun yer alırken, başrollerini Caner Cindoruk, Damla Sönmez ve Serkan Altunorak paylaşıyor. Diziye Bülent Şakrak, Ayça Erturan, Ruhi Sarı ve Hakan Salınmış gibi değerli oyuncular da eşlik ediyor. "Maviye Sürgün" yeni bölümüyle 19 Haziran Pazartesi saat 20.00'de Show TV'de izleyicilerle buluşacak.

Haber: Senem Erdem İnal