Biga Ortaokulu, Atatürk Kültür Merkezi' nde öğrenciler arasında bilgi paylaşımını teşvik etmeyi, yarışma kültürünü kazandırmayı ve sınavlara hazırlanmalarına yardımcı olmak için bilgi yarışması düzenledi.   

Yarışma, sınıflar arasında yapılarak ve büyük bir rekabet ve heyecan ortamında geçti. Öğrencilerin bilgi birikimlerini artırmalarına ve takım ruhuyla çalışmalarına katkı sağlamak ve yarışma sayesinde öğrenciler arasında rekabet duygusu ve motivasyonu da arttırmak amacıyla yarışmalar yapıldı.Yarışmanın ardından Biga Ortaokulu okul müdürü Eda Kahraman konuşmalarda bulundu.

Yarışma hakkında bilgilere değinen Biga Ortaokulu okul müdürü Eda Kahraman Öge, “Bugün okulumuz öğrencileri arasında bilgi yarışması heyecanı vardı. Sınıflarını temsil eden ekipler kıyasıya yarıştı. 5A ve 5C, 6B ve 7C şubeleri adına yarışan öğrenciler 1. lığı elde eden takımlar olarak ödülün sahibi oldu. Bizlere bu tatlı heyecanı yaşatan ve yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi canı yürekten tebrik ediyoruz. Yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen idarecilerimize, tüm öğretmenlerimize ve bu yarışma için bizlere Atatürk Kültür Merkezini tahsis eden Belediye Başkanımız Bülent Erdoğan’a ve tüm personeline teşekkürlerimizi sunuyoruz.” şeklinde konuştu.
 
Haber: Şahver Banu Çağlak