Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı yeni kabinede Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olarak görevlendirilen Abdulkadir Uraloğlu, 1915 Çanakkale Köprüsüyle çekilen fotoğrafına yer vererek bir mesaj yayınladı.

Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevlendirildi. Uraloğlu, yeni görevine ilişkin ilk mesajında 1915 Çanakkale Köprüsünde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çekilmiş bir fotoğrafa yer verdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yeni görevine ilişkin ise düşüncelerini şöyle aktardı; “Yolumuz uzun, yükümüz ağır ancak azmimiz var, irademiz var, gücümüz var diyerek başladığımız Karayolları Genel Müdürlüğü görevini 5 yıl boyunca sürdürdük. Şimdi TürkiyebYüzyılı başladı. Takım çalışması ile hayallerimizi gerçekleştirmek için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yakın yol arkadaşı olduk. Yolumuz şimdi daha zorlu, yükümüz daha ağır. Ancak irademiz daha kuvvetli, azmimiz daha fazla ve ülke olarak kaybedeni olmayan bir zaferle, Allah’ın izniyle daha güçlüyüz.

Beni öncelikle Karayolları Genel Müdürlüğü, şimdi de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı görevine layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı arz ediyorum. Rabbim ülkemize, milletimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin.”

Haber: Veysel Akın Salkın