Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü tarafından İl İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Çalışmaları Kapsamında sağlık tesislerine odak görüşme ziyaretleri yapılıyor.

 İl İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Çalışmaları Kapsamında  Gelibolu ilçesinde ki sağlık tesislerine odak görüşme ziyareti yapıldı. Ziyarete İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op.Dr. Gürkan Çoban, Sağlık Hizmetleri Başkanı Huriye Ünal, Destek Hizmetleri Başkanı Nurcan Yılmaz, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yard.  Özge Sargın,  ve İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı birimlerde görevli Şube Müdürü ve Uzmanlar katıldı.

Gelibolu  Devlet Hastanesi, Devlet Hastanesi Ek Bina ,Gelibolu İlçe Sağlık Müdürlüğü ,Evreşe Aile Sağlığı Merkezi ,Evreşe 3 Nolu Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, Gazi Süleyman Paşa  Aile Sağlığı Merkezi,  Piri Reis Aile Sağlığı Merkezi, Mehmetçik  Aile Sağlığı Merkezi ile  Gelibolu Merkez 1  ve 2 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları  çalışanları ziyaret edilerek sunulan hizmetler yerinde değerlendirildi. Ziyaret kapsamında sağlık tesislerinin verdiği hizmetlerin güncel durumu hakkında bilgiler alınıp hizmet kalitesinin ileriye tanışabilmesi için görüş ve öneriler alındı. Hasta ve hasta yakınlarıyla görüşme yapılarak hizmet kalitesi hakkında dilek ve şikayetler değerlendirildi.
 
Haber: Şahver Banu Çağlak