Şaban Ol’un kaleme aldığı Tatavlada Son Dans Çanakkale’de sahnelendi. Ünlü oyuncular Deniz Çakır ve Sumru Yavrucuk’un oynadığı oyun Çanakkaleli sanatseverlerden tam not aldı.

Çanakkale Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Kültür etkinliklerinde Mayıs ayı kapsamında Ünlü oyuncular Deniz Çakır ve Sumru Yavrucuk’un oynadığı Tatavlada Son Dans gösterisi yer aldı. Sanatseverlerin yoğun katılımı ile sonuçlanan tiyatro oyununda Geçmiş ve şimdiki zaman arasına sıkışmış bir yağmanın yükünü taşıyan Eleni ve Gül’ün hikayesi konu aldı. İki usta oyuncunun performansı izleyenlere, gösterimi yüksek anlar yaşattı.
 
 Trajedi ve Komedi türü ile izleyici karşısına geçen eserde usta oyuncular, izleyicileri güldürürken hem de düşündürdü. İki Rum kadının gitmek ve kalmak arasındaki yaşanmışlıklarına, toprağa tutunmalarına, Rembetiko tadında küçük bir dokunuş nitelioi taşıyan oyun Deniz Çakır ve Sumru Yavrucuk’un muhteşem performansını izleyiciler uzun süre ayakta alkışladı. Oyun sonrasında usta oyunculara, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan tarafından ödül takdim edildi.
 
Haber: Şahver Banu Çağlak