Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren sanat dünyasının güzel gözlü şarkıcısı Morgan Wade'den üzücü haber geldi. Genç şarkıcı, BRCA genindeki mutasyon nedeniyle göğüs kanseri riskinin arttığını belirterek, Kasım ayında iki göğsünü aldırmaya karar verdiğini açıkladı.

Habertürk'ün haberine göre, 28 yaşındaki Amerikalı şarkıcı Morgan Wade, basın mensuplarına yaptığı açıklamada BRCA geninin kendisinde bulunduğunu ve bu genin göğüs kanseri geni olduğunu söyledi. Bu nedenle Kasım ayında bir ameliyat geçireceğini ve her iki göğsünün de alınacağını ifade etti.

Wade, "Bu kararı vermek zor oldu, ancak sağlığımı riske atmamak adına bu operasyonu yapmaya karar verdim. Bu süreçte yoğun bir şekilde çalışacağım, ancak operasyon sonrasında Kasım ve Aralık aylarında dinlenmeye çekileceğim" dedi.

Genç şarkıcı, kendisini şu anda iyi hissettiğini ancak egzersiz yapamayacağı için biraz üzgün olduğunu belirtti. Haftanın yedi günü spor yaptığını ve bu süreçte bunu yapamayacak olmanın tek endişesi olduğunu dile getirdi. Ancak Wade, umutsuzluğa kapılmadan bu süreci atlatacağına inandığını vurguladı.

Morgan Wade'in bu zor kararı hayranlarını üzdü. Sanat dünyasının güzel gözlü yıldızına destek mesajları yağıyor. Umarız Wade, sağlığına kavuşur ve kısa sürede sahnelerde tekrar hayranlarıyla buluşabilir.