Başarılı şarkıcı Tarkan, Almanya'da yaşayan bir Türk vatandaşı olarak 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçimi için oy kullandı. Sosyal medya hesabından eşiyle sandık başında verdikleri pozları paylaşan Tarkan, takipçilerine "Biz oyumuzu verdik. Siz de verin mutlaka. Hepimiz için en iyisi, en hayırlısı olsun" mesajını iletti.

Tarkan ve eşi Pınar Tevetoğlu, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçimi için oylarını kullandı. Almanya'da yaşamaya devam eden Megastar lakaplı Tarkan, yurt dışında oy kullanma işlemlerinin başlamasıyla bir kez daha sandık başına gitti. 6,2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından sandık başında eşiyle verdikleri pozları paylaşan Tarkan, "Biz oyumuzu verdik. Siz de verin mutlaka. Hepimiz için en iyisi, en hayırlısı olsun" ifadelerini kullandı.

Bu, Tarkan'ın seçimlere katılımını ve vatandaşlık görevini yerine getirmesini vurgulayan bir hareket oldu. Daha önce de Tarkan, 9 Mayıs'ta eşiyle sandık başına giderek ilk tur için oy kullanmış ve o anları sosyal medya hesabından "Ben oyumu verdim. Vatana millete hayırlı olsun" notuyla paylaşmıştı.

Almanya'da yaşayan Tarkan'ın, 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçimi için oy kullanması ve bu konuda sosyal medyada paylaşımlar yapması, hem hayranlarını hem de takipçilerini seçimlere katılım konusunda teşvik etti.