Ünlü şarkıcı Ege, 90'lı yıllarda büyük şöhrete sahip olan ve "Delice Bir Sevda" adlı şarkısıyla tanınan bir isimdir. Ancak son zamanlarda zor günler geçirmektedir. Ege, Nişantaşı'ndaki bir alışveriş merkezinden çıkarken görüntülendi ve burada önemli bir haberi duyurdu.

Ege doktor randevusu olduğunu belirterek basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Şarkıcı, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinden sonra büyük bir travma yaşadığını ve bu nedenle sesinin kısıldığını açıkladı.

Ege, belirli aralıklarla doktora giderek ses terapisi aldığını ve depremde yakın dostlarını kaybetmenin üzüntüsüyle bel ve boyun fıtığı sorunu yaşadığını da dile getirdi. "AĞIR BİR TRAVMA OLDU" Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ege, "Depremle beraber bir travma oluştu ve uzun bir süre sesim çıkmadı. İki ay bekledim ama açılmayınca şimdi ses terapisine başladım. Ajda Pekkan'ın da ses koçu olan bir doktorumuz var, ona geliyorum. Beş, altı ders aldık. Geçenlerde ilk konserimizi verdik, işe yaramış. Psikolojik sebeple, üzüntüden oldu."

Şarkıcı Ege tedavi görmeye başladı ve ses terapisi alıyor. Depremde yaşadığı travma ve yakın dostlarını kaybetmenin üzüntüsüyle mücadele eden Ege'nin bel ve boyun fıtığı sorunu da bulunuyor. Şarkıcının tedavi sürecine devam ettiği ve ilk konserini başarıyla gerçekleştirdiği belirtiliyor.