Netflix'in beğenilen yerli dizilerinden biri olan "Pera Palas'ta Gece Yarısı"nın ikinci sezonu için beklenen onay geçtiğimiz yıl alınmıştı. Dizi, Karga Seven Pictures tarafından üretilmekte ve Netflix platformunda izleyicilerle buluşmaktadır. İlk sezonuyla büyük ilgi gören dizi, tarihi Pera Palas Oteli'nde geçen sürükleyici hikayesi ve başarılı oyunculuk performanslarıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Dizinin ikinci sezonunun çekimleri için tarih belirlendi ve sete çıkış planlanan tarih, 1 Temmuz olarak açıklandı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Emre Şahin yer alacak. Çekimlerin Ekim ayına kadar süreceği tahmin ediliyor, böylece yeni sezonun hayranlarıyla buluşması bekleniyor.

Oyuncu kadrosunda da bazı değişiklikler yapılacak. İlk sezonda başarılı performanslarıyla dikkat çeken Hazal Kaya, Selahattin Paşalı, Tansu Biçer ve Nergis Öztürk'ün yanı sıra diziye yeni karakterler dahil olacak. İstanbul'da çekilecek olan diziye "Alfred Hitchcock", "Sabiha Sertel", "Selahattin Giz" ve "Katya" karakterleri de eklenerek hikayeye yeni renkler katılacak.

Diziye dair cast çalışmaları ise halen devam etmekte. Yeni sezonunun merakla beklenen dizinin ikinci sezonunun hayranlarına heyecan verici ve sürpriz dolu bir hikaye sunması bekleniyor. İlk sezonun başarısını sürdürmesi ve izleyicilere yeni maceralar sunmasıyla "Pera Palas'ta Gece Yarısı", yerli içerik kategorisinde dikkat çeken ve popüler bir yapıma dönüşmüştür.