Ay Yapım imzalı 'Aile' dizisinin heyecan dolu yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Yarın akşam ekrana gelecek olan bölümde Devin ve Aslan arasında geçen romantik anlar izleyicileri büyülüyor.

Ön izleme sahnesinde, olaylarla dolu bir dönemde bile Aslan'ın Devin'e kahvaltı servisi yapması ve ona rahat tavırlarla yaklaşması dikkat çekiyor. Aslan'ın sözleriyle Devin'in yüzünü güldürdüğü sahnede, duygusal anlar yaşanıyor. Aslan, "Seni tanımasam da, hayatımın geri kalanını her gün sana biraz daha aşık olarak geçirmek ve sessiz sedasız, sade bir şekilde seninle ölmeyi hayal etmek istiyorum. Ne kadar süre olursa olsun, 70 yıl veya 7 gün, seninle geçirdiğim her anın tadını çıkarmaya çalışıyorum" sözleriyle Devin'i teselli etmeye çalışıyor. Aslan'ın romantik tavırları izleyicilerin beğenisini kazanırken, yeni bölüm merakla bekleniyor.
 
Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştığı 'Aile' dizisinin özgün senaryosu Hakan Bonomo'ya ait. Ahmet Katıksız ise yönetmen koltuğunda oturuyor. Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan gibi başarılı isimler de dizide yer alıyor. Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer gibi usta oyuncular da kadroya katılıyor. Yeni bölüm heyecanla bekleniyor.