Ak Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Ayhan Gider seçim çalışmaları sürecinde vatandaşlara yönelik yapılan saha çalışmalarını konuk olduğu Boğaz Medya canlı yayınında anlattı.

Hem partisinin yaptığı çalışmaları hem de ekip arkadaşlarıyla çalışmalarını anlattı. Sandık güvenliğine değinen Gider,’’Onların sandık başında ne kadar çirkinleştiklerini biliyoruz. Hiç uğraşmasınlar biz onlara uymayız. Biz efendi gibi görevimizi yapar, sandıklarımızı da sonuna kadar koruruz’’ dedi.
 
‘’BUNLARIN TAMAMI YENİLGİNİN MAZERETİDİR’’
Sandık güvenliği hakkında açıklamalarda bulunan Ayhan Gider “Bu yaygaranın bir tane niyeti var. ‘Biz seçimi kazan kaybettik de şimdiden cazgırlık yapıyoruz’ diyor Millet İttifakı. Kaybedecekleri seçimin mazeretini sandıkta. Sandık ortada. Ha şunu da söyleyelim. Onların sandık başında ne kadar çirkinleştiklerini biliyoruz. Hiç uğraşmasınlar biz onlara uymayız. Biz efendi gibi görevimizi yapar, sandıklarımızı da sonuna kadar koruruz.   Herkes tek tek oyunu bu sandığa atıyor mu atıyor. Birlikte sayılıyor mu sayılıyor. Yok efendim boyandı mı? Boyanmadı mı? Mühürlü mü? Mühürsüz mü? Bunların tamamı yenilginin mazeretidir” dedi. Ak Parti adına seçimin olumlu geçeceğini dile getirerek konuşmalarına devam eden Ayhan Gider “ Sanıyorum dokuz civarı biz iskele meydanında kutlamalarımızı yaparız. 7 Haziran yol kazası hariç Biz Çanakkale'de birinci partiyiz. Hep birinci parti olduk. Hiç kimse farklı farklı şeylere niyetlenmesin milletimiz ona izin vermez AK Parti birinci partidir” şeklinde konuştu.
 
Haber: Şahver Banu Çağlak