Ak Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Ayhan Gider seçim çalışmaları sürecinde vatandaşlara yönelik yapılan saha çalışmalarını konuk olduğu Boğaz Medya canlı yayınında anlattı.

Hem partisinin yaptığı çalışmaları hem de ekip arkadaşlarıyla çalışmalarını anlattı. Genç seçmenlere değinen Ayhan Gider, ‘’Gençler kendi gelecekleri için oy verecekler. Biz büyüyen Türkiye hedefliyoruz ve büyüyen Türkiye bizim olmayacak, onların olacak. Biz memleketi onlardan ödünç aldık, büyüklerimizden miras almadık’’ dedi.
 
‘’BİZ ONLARA BÜYÜK VE GELİŞMİŞ BİR TÜRKİYE VADEDİYORUZ’’
 Genç seçmenlere ve ilk oyunu kullanacak olanlara değinen Ayhan Gider, “  Gençler kendi gelecekleri için oy verecekler. Biz büyüyen Türkiye hedefliyoruz ve büyüyen Türkiye bizim olmayacak, onların olacak. Biz memleketi onlardan ödünç aldık, büyüklerimizden miras almadık. Bugün bizim yerli sanayi hamlemizin hepsi gençlerimizin daha gelişmiş bir ülkede yaşayabilmeleri hedefindendir. Diğer vaatlerimizi saymıyorum bile. Işte bilgisayardan, telefondan birer kereye mahsus ÖTV almayacağız, KDV almayacağız, internet bedava olacak. Bunlar çok basit. AK Parti'nin zaten yapageldiği işler. Ama asıl önemli olan. Biz onlara büyük ve gelişmiş bir Türkiye vadediyoruz. Biz de bilirdik, kalp işareti yapıp, sempatikle komik arası bir yerlerde siyaset yapmayı. Biz de bilirdik. Sadece olumsuzluklar üzerinden konuşarak rahat rahat siyaset yapmayı yedi kere kaybetsek sekizinciye milletin karşısına çıkmayı ama asla öyle bir şey yok. Biz onlar için çalışıyoruz. Onlar için varız” şeklinde konuştu.
 
Haber: Veysel Salkın Akın