14 Mayıs seçimlerinden önce son çalışmalarını hızlandıran Milliyetçi Hareket Partililer, MHP Çanakkale İl Başkanlığı organizasyonu ile Kalkım Beldesinde Miting düzenledi.

MHP’nin Kalkım Mitingine MHP Çanakkale İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, MHP Çanakkale Milletvekili Adayları Sıtkı Keçeci ve Fatih Şahin, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Recai Ertan, MHP Kalkım Belediye Meclis üyeleri Sabri Saraç, Ömer Şahin ve Kalkım MHP Teşkilatı ve çok sayıda partili katıldı. MHP Çanakkale İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım konuşma gerçekleştirdi.
 
‘’ZİLLET MASASINA TERÖR ORTAKLI MASAYA KESİNLİKLE GEÇİT VERMEYECEKTİR’’
Miting de ilk konuşmayı gerçekleştiren MHP Çanakkale İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım Konuşmasında ‘’Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmayacağız ve Çanakkale den de bir MHP Milletvekilimizi de TBMM ye göndereceğiz. Hdpkk İpiyle 7’ li kumar masasında kukla gibi duranların, Çanakkale Ruhu’ nu anlamaları asla mümkün değildir. Daha önce aramızda bizlerle siyaset yapan, bir vesile ile, bir takım vaatler ile kandırılıp bizlerden ayrılan aklı selim arkadaşların, terör iltisaklı kumar masasını kabul etmediklerini yakinen biliyoruz. Kalbi Vatan için atan Çanakkale li Kalkımlı Hemşerilerimiz durumun ciddiyetinin farkındadır ve zillet masasına terör ortaklı masaya kesinlikle geçit vermeyecektir” dedi.
 
‘’MHP’DE CİDDİ BİR MİLLETVEKİLİ İLE T.B.M.M' DE TEMSİL EDECEK’’
 MHP’nin önemli bir oy potansiyelinin olduğuna değinen MHP Çanakkale 1. Sıra Milletvekili Adayı Sıtkı Keçeçi, ‘’Asıl olan vatandır. Cumhur İttifakının zaferi açık ara gerçekleşecek ve Çanakkale’nin bir MHP Milletvekili ile daha güçlü olacağına inanıyoruz. 14 mayıs seçimlerinde MHP sürpriz yaparak önemli bir oy oranı alacak. Aday belli karar net. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yine Cumhurbaşkanı seçilecek. ve MHP de ciddi bir milletvekili ile T.B.M.M' de temsil edecek. 14 mayıs seçimleri sonucunda da MHP’li bir Milletvekili olacak. Her şey Türkiye yüzyılı için Türkiye yüzyılında Çanakkale’nin sorunlarını çözmek, Çanakkale hizmet etmek için aday oldum. MHP’nin Çanakkale’de milletvekili olması için desteklerinizi bekliyorum” şeklinde konuştu.
 
Haber: Senem Erdem İnal