Bayramiç Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) 2023 Mayıs Ayı Olağan Genel Kurul Toplantısı ve Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen üyeleri seçimi Kaymakam Alper Taş’ın başkanlık ettiği toplantıda gerçekleştirildi.

Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonundaki genel kurulda il genel meclisi üyeleri ve köy muhtarları yer aldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantıda 2023 yılında Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen görevlendirilmesi için yapılan seçimde; İl Genel Meclisi üyeleri Nurullah Bozkurt ve Sadık Göğüsgeren ile Karaibrahimler Köyü Muhtarı Mehmet Sezgin ve Evciler Köyü Muhtarı Gökhan Öner encümen üyeliğine seçildi.

“KÖYLERİMİZİN İHTİYAÇLARININ GİDERİLMESİ İÇİN HEP BİRLİKTE GAYRET GÖSTERECEĞİZ”
Kaymakam Alper Taş genel kurulda yaptığı konuşmada "Yeni seçilen encümen üyelerimize tebrik ediyor, önceki dönem görev yapan üyelerimize güzel çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum. Geçen sene yoğun bir KÖYDES programı gerçekleştirdik. Bu sene de aynı şekilde çalışarak köylerimizin ihtiyaçlarının giderilmesi için hep birlikte gayret göstereceğiz. Ortaya koydukları değerli çalışmalar nedeniyle encümen üyelerimize, özel idare ekibimize ve kıymetli muhtarlarımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber: Veysel Akın Salkın