İYİ Parti Çanakkale Milletvekili adayı Rıdvan Uz, Ezine İlçesinin köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahmudiye, Pınarbaşı, Üvecik, Kumburun, Çamoba, Kemallı, Körüktaşı, Uluköy ve Tabaklı köylerini ziyaret eden Uz, seçmenlerin taleplerini dinledi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili adayı Rıdvan Uz, ilçe ve köylerde seçmenlerle buluşmaya devam ediyor. Seçmenlerin sorunlarını ve taleplerini dinledi ve sohbet etti.Köylüler tarafından dile getirilen geçim sıkıntısı ve alım gücünün düşmesi yönünde şikayetlere Uz, Çiftçinin sorunlarını bildiklerini ve her şeyin seçim sonrasında ivedilikle yerine getireceklerini söyledi. Ülke genelinde ekonomik sorunların vatandaşların geçim sürecinde olumsuz etkilendiğini ve zor dönemlerin geçirildiği süreçte, düzenin değişmesi konusunda hemfikir olundu. 15 Mayıs sabahına farklı bir düzenle uyanacaklarını beyan eden vatandaşlar, İYİ Parti Çanakkale Milletvekili adayı Uz'a destek vereceklerini ifade ettiler.

Buluşmaya Çanakkale İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, İYİ Parti Ezine İlçe Başkanı Zühtü Şansal Erdil, İYİ Parti Geyikli Belde Başkanı Tayfur Can ve partililer katıldı.
 
Haber: Senem Erdem İnal