Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın:“ Madem fevkalade bir durumla karşı karşıyayız, o halde yeniden kolları sıvama zamanı. TOBB’un tüm üyeleri nezdinde yeni bir istihdam seferberliği başlatıyoruz. Bizim ne yapıp yapıp şu Mart dönemi içinde işsizlikte oranı gümbür gümbür aşağı çekmemiz lazım” sözlerinin ardından başlayan istihdam seferberliğine Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Davut Doğan’dan destek geldi.
 
Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, sosyal medya hesabından istihdam seferberliğine destek verdiklerini belirterek:“ Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı İstihdam Seferberliğinde; 300 ek istihdam ile bizde varız” ifadelerini kullandı.
 
300 kişilik ek istihdamın detaylarını gazetemize açıklayan Doğanlar Yatırım Holding Davut Doğan:“ Kelebek Mobilya’nın Düzce’de yapmış olduğu ek yatırım var. Mart sonu Nisan başı gibi bitecek o ek yatırımdan dolayı kapasite artışı var. Bu kapasite artışından dolayı yaklaşık 100 kişi alıyoruz. Doğtaş’ta Biga tesislerine 90 kişi alıyoruz. Zaten onunda ilanı girilmiş durumda. Doğtaş ve Kelebek olarak kendimize 12 tane mağaza açıyoruz. Buraya da yaklaşık 100-110 kişi personel alınacak” dedi.
 
300 kişilik ek istihdam ile birlikte Doğtaş ve Kelebek olarak personel sayılarının 1800’e çıkacağını belirten Doğan, Doğanlar Holding çatısı altından toplam 2500 kişiyi barındırdıklarını sözlerine ekledi.
 
 
Haber: Fehmi Şenyiğit
 


Kaynak: Haber Merkezi