Dünyanın en büyük beş fuarı arasında sayılan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, 12-15 Nisan tarihlerinde gerçekleştirildi. İstanbul Tüyap Fuar Merkezinde yapılan etkinliğin bu seneki konuklarından biri Geyikli Belediyesi idi.

Bu sene 26. kez yapılan fuar, Türkiye’nin turizm potansiyelinin en üst düzeyde değerlendirilebilmesi için fırsatlar yaratan bir etkinlik olarak çalışmalarını gerçekleştiriyor. Ülkemizin her yerinde birçok yeni tatil ve turizm destinasyonu oluşması için ortam hazırlanmasına olanak sağlayan fuar, Türkiye’nin şehir hatta köylerinin markalaşması yolunda yerli ve yabancı turistle buluşmasına da önayak oluyor.

Bu sene, dünyaca meşhur Geyikli zeytinyağı başta olmak üzere coğrafyasının tüm güzelliklerini fuarda anlatma fırsatı bulan belde, belediye başkanı nezdinde temsil edildi. Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu yaptığı açıklamada  "EMITT Turizm Fuarı'nda Geyiklimizin zeytin, zeytinyağı ve en uygun fiyatlarla hizmet veren pansiyonlarımızı otellerimizi kısacası Kuzey Ege'nin gizli cenneti Geyikli'yi tanıtmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber: Veysel Akın Salkın