Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale İl Başkanı Sabiha Güler Koçer, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri öncesinde yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Boğaz Medya canlı yayınına konuk olan CHP İl Başkanı Sabiha Güler Koçer, 14 Mayıs seçimlerinde CHP’nin Çanakkale’de en az üç milletvekili çıkarmak istediğini vurguladı. Bu hedefe varmak için 3.sıra adayı Yeşim Karadağ’ın büyük bir avantaj olduğunu anlatarak “Bizim hedefimiz üç milletvekili çıkartmak. Bilindiği gibi birinci ve ikinci sıradaki milletvekillerimiz Cumhuriyet Halk Partisi'nden gelen, yani Cumhuriyet Halk Partisi'nin yönetiminde olan ve ikinci sıra adayımız zaten milletvekilimiz şu anda. Üçüncü sıradaki adayımız Gelecek Partisi'nden Yeşim Karadağ.

Yeşim Karadağ da daha önce il başkanlığı ve iki defa milletvekili adaylığı yapmış. Deneyimli bir arkadaşımız ve dolayısıyla bazı bölgelerde özellikle,  Cumhuriyet Halk Partisi’nin karşılık bulamayacağını düşündüğümüz bölgeler Yeşim Karadağ’a çok olumlu bakıyor. Biz de Yeşim Karadağ’ın o bölgelerde çalışmasını düşünüyoruz.  Kendisi de Eceabatlı ve Eceabat başta olmak üzere kırsal bölgelerde Yeşim Karadağ’ın çalışmaları ile üçüncü milletvekilini hedefliyoruz.  En az üç milletvekili mottosu ile çıktığımız bu yolda gücümüzün yettiği kadar çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Haber: Senem Erdem İnal