Öğretim Görevlisi Öznur Benderlioğlu Doğangün, uzun yıllardır görev yaptığı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine (ÇOMÜ) veda etti.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü Öğretim Görevlisi Öznur Benderlioğlu Doğangün, 28 yıl sonra ÇOMÜ ile yollarını ayırdı. Prof. Dr. Ramazan Aydın’dın rektör olduğu dönemde Basın Halkla İlişkiler Biriminde de görev alan, üniversitenin gelişiminde önemli rol oynayan Doğangün emekliye ayrıldı.

Doğangün sosyal medya hesaplarında vesikalı bir fotoğrafını paylaşarak, ‘Bugün ÇOMÜ’ye veda ettim’ başlığı altında düşüncelerini şu cümlelerle paylaştı; “1995’de başlayan hikayemiz bu foto ile son buldu. Her bir karesine, taşına, toprağına, festivallerine, şenliklerine çok emek verdiğim güzel üniversiteme veda ederken, birlikte çalıştığım, birlikte yol aldığım küçükten büyüğe herkese çok teşekkür ediyorum. Bu yolculukta bana eşlik eden bana güzel bir aile, ömürlük dostlar ve çağdaşlığı, Atatürkçülüğü, vizyonu ile huzuru veren canım Çanakkale’ye çok teşekkür ediyorum. Nice anılar var, hepsi bende saklı. Yeni hayata hazırım, hoş gelsin…”

Haber: Senem Erdem İnal